ÅTERVINNING SOM HÅLLER.

Vi arbetar ständigt med att se till att vi alltid har de smidigaste och snabbaste lösningarna för att se till att vår återvinning är så miljövänlig som möjligt.

 

Vi arbetar dagligen med klar och tydlig planering för våra transporter.På detta sätt kan vi optimera våra transporter med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi kan med detta erbjuda våra kunder snabbare och miljömässigt bättre hämtningar av skrot och avfall.

För oss är det viktigt att alltid göra så mycket man bara kan. Därför vill vi såklart även att det ska grunda sig i allt vi gör. Så när vi tar emot en beställning så vill vi alltid se till att vi får så mycket gjort som möjligt för både er och vår skull, men främst för miljöns skull.


JÄRN- OCH METALLÅTERVINNIG.

Vi bistår stora såväl som mindre företag i tillverkningsindustrin med unika lösningar framtagna specifikt för att passa varje enskild kunds behov och önskemål. Naturligtvis erbjuder vi helhetslösningar för alla typer av avfall i de fall kunder önskar det.

 

Skrotåtervinningen är en av de absolut viktigaste verksamheter vi har idag för att minska miljöpåverkan. Läs mer om det här.

Tryck här för fullständigt dokument.


Självklart välkomnar vi också privatpersoner och alla typer av företag som kunder hos oss.
De företag som idag är våra kunder, får inte bara det som är kanske vårt viktigaste motto, service till kunden samt bra pris, utan också tillgång till den kunskap och alternativa lösningar som vi genom utvecklingsarbete får fram. Kostnadsläget blir mer fördelaktigt och dessutom erhåller kunden en miljöprofil som särskiljer dem från andra i branschen.

Det har aldrig varit enklare med vår hjälp att förvandla Järn- och metaller till pengar.


Dessutom bidrar du då till att minska miljöpåverkan genom ökad återvinning. Och du får betalt för det.


Vår prissättning och våra goda avsättningar (ibland unika) gör att vi kan erbjuda mycket bra priser såväl som en service få kan möta. 

FLER VAL FÖR FLER MÖJLIGHETER.

När man kontaktar oss för hanteringen av sitt avfall så måste man komma fram till vilken sorts container man är i behov av, detta hjälper vi till med. Det är därför vi har både containers i olika storlekar men även IBC:er, 660 liters kärl, fat, big bags samt pallar med krage.

 

När vi gör våra kostnadfria kundbesök så kan vi avgöra vad man behöver för container. Ibland kan det finnas olika problem, exempelvis att man inte har plats för en container. Då räknar vi in det i vår planering. Detta är för att kunden inte ska behöva lägga energi på att oroa sig för hur hanteringen blir eller att containern är i vägen. Ni som kunder ska endast behöva fokusera på det som är viktigt för er.

När vi får en beställning på en helhetslösning så ser vi till att allting ska fungera. Det ska vara smidigt att kontakta oss. Det ska alltid vara en fördel att välja oss, oavsett om det är ekonomiskt eller om det handlar om en service.

En av våra styrkor är att om man ringer oss för en tömning innan klockan två, så kan vi i princip alltid garantera tömningen samma dag eller direkt dagen efter. Detta för att problem aldrig ska vara problem länge.