Återvinning

Återvinning som håller

På Trigo AB arbetar vi ständigt med att se till att vi alltid har de smidigaste och snabbaste lösningarna. Detta gör vi för att säkerställa att vår återvinning är så miljövänlig som möjligt.

 

Vi arbetar dagligen med klar och tydlig planering för våra transporter. På detta sätt kan vi optimera våra transporter med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi kan med detta erbjuda våra kunder snabbare och miljömässigt bättre hämtningar av skrot och avfall. För oss är det viktigt att alltid göra så mycket man bara kan. Därför vill vi såklart även att det ska grunda sig i allt vi gör. Så när vi tar emot en beställning så vill vi alltid se till att vi får så mycket gjort som möjligt för både er och vår skull, men främst för miljöns skull.

Vårt engagemang gör skillnad

Våra över sextio år i branschen har lärt oss att små åtgärder kan göra stor skillnad. Trigo AB är din pålitliga partner för hållbar järn- och metallåtervinning i Skåne. Vi uppmuntrar alla att nå ut till oss när de vill göra sig av med material, oavsett om det är gamla järngrindar eller om du står inför en husrenovering och behöver en container.

Varför ska ni välja Trigo för en effektiv avfallshantering?

  1. Mångsidiga tjänster: Oavsett ditt avfallsbehov, från små metallföremål till större renoveringsprojekt, är vi här för att hjälpa. Kontakta oss för att diskutera vad du behöver göra dig av med – vi har lösningar för alla.

  2. Kostnadsfria råd: Tveka inte att ringa oss för att rådfråga om dina behov. Vi analyserar ditt projekt och arbetar fram den mest smidiga och kostnadseffektiva lösningen för din situation.

  3. Engagemang för hållbarhet: Vår erfarenhet sträcker sig över sextio år, och vårt engagemang sträcker sig bortom bara avfallshantering. Vi strävar efter att göra varje steg i processen så miljövänligt som möjligt för en mer hållbar Skåne och framtid.

Kontakta Trigo AB idag för att inleda din resa mot effektiv och hållbar avfallshantering. Vi är här för att göra det enkelt och kostnadseffektivt för dig.

Trigo AB Återvinning
Järn- och metallåtervinning

Järn- och metallåtervinning

Med hjälp av Trigo AB har det aldrig varit enklare att omvandla överblivna järn- och metaller till extra kontanter i fickan. Hos Trigo AB strävar vi efter att göra processen smidig och gynnsam för dig, samtidigt som du aktivt bidrar till att minska miljöpåverkan genom ökad återvinning. Det bästa av allt – du får betalt för att göra en positiv insats för vår planet.

 

Skrotåtervinningen är en av de absolut viktigaste verksamheter vi har idag för att minska miljöpåverkan. Läs mer här.

Tryck här för fullständigt dokument.


Vi välkomnar inte bara företag utan även privatpersoner som kunder hos oss. Våra befintliga företagskunder får inte bara service och konkurrenskraftiga priser, utan även tillgång till vår omfattande kunskap och innovativa lösningar. Genom vårt ständiga utvecklingsarbete erbjuder vi kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar, vilket ger våra kunder en unik miljöprofil som utmärker dem inom branschen. Vidare erbjuder vi en ökad fördelaktighet vad gäller kostnader och en positiv miljöprofil för våra kunder.

Fler val för fler möjligheter

Optimal hantering och snabba tömningar

När du tar kontakt med oss för hantering av ditt avfall, vägleder vi dig genom processen för att välja rätt behållare som passar dina specifika behov. Med ett brett utbud av lösningar, inklusive containers i olika storlekar, IBC:er, 660-liters kärl, fat, big bags och pallar med krage, strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda alternativ för varje unik situation.


Mångsidiga lösningar för varje behov

Under våra kostnadsfria kundbesök utvärderar vi noga ditt behov av behållare och tar hänsyn till eventuella utmaningar, som brist på plats för en container. Vår planering är inriktad på att säkerställa en smidig och problemfri avfallshantering, så att du som kund inte behöver oroa dig för detaljerna.


Snabba tömningar

En av våra framstående styrkor är vår snabba respons. Om du ringer oss för en tömning innan klockan två, kan vi nästan alltid garantera att tömningen genomförs samma dag eller direkt dagen efter. Vår effektiva service är designad för att lösa problem omedelbart och säkerställa att eventuella bekymmer aldrig blir långvariga. Hos Trigo AB tror vi på att erbjuda lösningar snabbt och effektivt, vilket gör avfallshantering till en bekymmersfri upplevelse för våra kunder.

Blå container
unsplash