Våra referenser och samarbetspartners

Nedanför finns ett axplock av de företag som vi idag stolt samarbetar med. Detta är företag inom flertal olika sektorer och vi är glada att vi kan erbjuda våran service.

Arema Mekano AB


AREMA MEKANO AB

Arema Mekano AB är ett legotillverkande företag som utför skärande bearbetning. Dem har en stor erfarenhet av formverktyg, fixturer, prototyptillverkning samt maskindetaljer både enstyck och i serier.


Kontakt

CETEC


CETEC

CETEC:s  huvudsakliga sysselsättning är plåtbearbetning i olika former. Men deras tjänster kan även sammansfattas med stansning, kantning, svetsning och montering.


Kontakt

ENACO


ENACO

ENACO är ledande på avbrottsfri drift. Deras experter designar, bygger och underhåller tekniska miljöer som datacenter, serverrum och UPS- och batterirum.

Deras spetskompetens är att bygga system för kraft och kyla som inte går att stoppa. De erbjuder kompletta lösningar som låter datacenter, fastighetsförvaltare och andra företag fokusera på sin verksamhet.


Kontakt

Liedholms maskinteknik


LIEDHOLMS MASKINTEKNIK

Liedholms fokuserar på att tillverka tryckkärl, maskiner och moduler till kunder inom verkstads - och förpackningsindustri.


Kontakt

Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner AB


BERNGARNS PLÅT OCH JÄRNKONSTRUKTIONER AB

Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner AB (Berngarns Plåt) är ett lego-tillverkandeföretag inom plåtbearbetning/metall-legoarbeten. Specialinriktningen är tillverkning av kapslingar för elektronik-/pneumatikindustrin efter kundernas önskemål.


Kontakt

Tedel Bilservice


TEDEL BILSERVICE

Tedel bilservice är en fristående bilverkstad i Malmö som utför all sorts reparation och service, på alla slags fordon, och har dessutom
allt inom däck och fälg.


Kontakt

Trigo AB bil


ERT FÖRETAG?

Kontakta oss om ni också är intresserade av att vara med på vår referenslista.


Kontakt