Trigo AB

Referenser / Samarbetspartners


Nedanför finns ett axplock av de företag som vi idag stolt samarbetar med. Detta är företag inom flertal olika sektorer och vi är glada att vi kan erbjuda våran service.


AREMA MEKANO AB

Arema Mekano AB är ett legotillverkande företag som utför skärande bearbetning. Dem har en stor erfarenhet av formverktyg, fixturer, prototyptillverkning samt maskindetaljer både enstyck och i serier.


Kontakt


CETEC

CETEC:s  huvudsakliga sysselsättning är plåtbearbetning i olika former. Men deras tjänster kan även sammansfattas med stansning, kantning, svetsning och montering.


Kontakt


IDESTA FOODTECH AB

IDESTA kombinerar ett unikt sortiment med ett brinnande intresse för att ständigt göra arbetet i köket lättare, snabbare, tryggare och roligare.


Kontakt


LIEDHOLMS MASKINTEKNIK

Liedholms fokuserar på att tillverka tryckkärl, maskiner och moduler till kunder inom verkstads - och förpackningsindustri.


Kontakt


BERNGARNS PLÅT OCH JÄRNKONSTRUKTIONER AB

Berngarns Plåt & Järnkonstruktioner AB (Berngarns Plåt) är ett lego-tillverkandeföretag inom plåtbearbetning/metall-legoarbeten. Specialinriktningen är tillverkning av kapslingar för elektronik-/pneumatikindustrin efter kundernas önskemål.


Kontakt


LASERSTANS TECHPRO AB

Laserstans är specialist inom laserskärning samt bockning men arbetar även med att kunna erbjuda helhetslösning. från rå plåt till svetsad, målad och märkt produkt.


Kontakt


TEDEL BILSERVICE

Tedels bilservice är en fristående bilverkstad i Malmö som utför all sorts reparation och service, på alla slags fordon, och har dessutom
allt inom däck och fälg.


Kontakt


ENACO

ENACO är ledande på avbrottsfri drift. Deras experter designar, bygger och underhåller tekniska miljöer som datacenter, serverrum och UPS- och batterirum.

Deras spetskompetens är att bygga system för kraft och kyla som inte går att stoppa. De erbjuder kompletta lösningar som låter datacenter, fastighetsförvaltare och andra företag fokusera på sin verksamhet.


Kontakt


ERT FÖRETAG

Kontakta oss om ni också är intresserade av att vara med på vår referenslista.


Kontakt

Copyright © All Rights Reserved